De Geonius Jeugdronde van Schinnen is een officiële wielerwedstrijd voor de jeugdcategorieën 1 t/m 7 en Nieuwelingen volgens de reglementen van de KNWU. Dit jaar vind de ronde plaats op zondag 7 juli.

De wedstrijd is vernoemd naar het Schinnense bedrijf Geonius bv.

Klik op het bovenstaande logo voor alle informatie over Geonius.

We zijn Geonius natuurlijk zeer erkentelijk voor hun financiële en personele bijdrage. Dankzij onze sponsoren en de vele vrijwilligers kunnen we hier onze wedstrijden veilig en goed georganiseerd afwerken.

Overnachten?

 

Maak er eens een leuk weekendje Zuid-Limburg van. Onze vriend Willem Marcus verhuurt op het Résidence Valkenburg hele mooie en zeer complete stacaravans en chalets. klik op het logo voor alle informatie en reserveringen.

 

In de grote tent naast de permanence wordt door de Jeugdcommissie van onze TWC verse koffie, verse Limburgse vlaai, en diverse frisdranken verkocht. Hier is ook water verkrijgbaar om de bidons te vullen.

Parkeren in Schinnen.

 

Aangezien wij een grote drukte verwachten omdat iedereen op hetzelfde moment aankomt,willen wij proberen om het parkeren een beetje proberen te spreiden.

 

Parkeren kan op de volgende plaatsen :

  •  Bij de voetbalvelden van SV Schinnen ,gelegen aan de Oirsbekerweg. (± 500 meter van het parcours.Hier zijn ook de kleedruimten.)
  • Parkeerplaats Oude Markt / Burg.Pijlsstraat. ± 500meter van parcours.
  • Parkeren kan ook bij industrieterrein Breinder. ± 1 km van parcours.
Mensen die ,indien het mogelijk is ,''binnen '' het parcours willen parkeren dienen er rekening mee te houden dat het parcours vanaf 9.30 uur afgesloten is, en pas na de Nieuwelingen wedstrijd weer opengesteld wordt.