Aan alle bewoners van de ''Moutheuvel'',

 

Op Zondag 7 Juli zal Schinnen weer in het teken staan van de wielersport. De beste jeugdrenners van Nederland zullen dan weer deelnemen aan de 7e Geonius jeugdronde van Schinnen. Als organisatie vragen wij u als bewoners dan ook om op deze dag het parcours feestelijk aan te kleden met vlaggen e.d.

 

Het parcours is hetzelfde als vorig jaar. Start/finish is op de Groeneborgstraat, dan Europastraat, Kennedylaan, Moutheuvellaan, Dkn Packbierstraat, Mgr Savelbergstraat om dan weer op de Groenenborgstraat uit te komen.

 

De wedstrijden beginnen om 10:30 uur en eindigen rond 18:30 uur, maar wij beginnen al rond 07:30 uur met de parcours opbouw. Dit kan enige overlast geven. Ook vragen wij u dringend om vanaf 9:30 uur het parcours autovrij te houden. Dit ivm de veiligheid van de deelnemers. Tijdens de wedstrijden zorgen verkeersregelaars voor de veiligheid. U kunt op aanwijzing van deze verkeersregelaars ten alle tijden met uw auto weg.

 

Ook zullen wij dit jaar de deelnemers en begeleiders met nadruk verzoeken om niet in voortuinen te gaan zitten. En we zullen er op toezien dat de BioBox tijdig wordt weggehaald.

 

Meer info via: jeugdrondeschinnen @gmail.com of  0644356451

 

 


Aan de bewoners van de Scholtissenholleweg,
 

 Op zondag 8 Juli zal de 5e Geonius jeugdronde van Schinnen op en rond de Moutheuvel verreden worden. Dit is een wielerronde voor jeugdrenners uit heel Nederland. 

Wij als organisatie hebben dit jaar voor de eerste keer ook een klimtijdrit aan het programma toegevoegd. 

Deze klimtijdrit start onderaan de Scholtissenholleweg .De eerste renners zullen rond 10:30 starten . Om 13:00 is er pauze waarna het programma verder gaat om 13:30 uur.Rond 16:00 uur zal de tijdrit afgelopen zijn. 

 Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

 Wel verzoeken wij u om de weg autovrij te houden . 

 Mocht u nog vragen hebben dan kunt bellen op 0644356451 of via jeugdrondeschinnen@gmail.com.